lauantai 4. huhtikuuta 2009

Timo Soinille on RKP:n ja Sanoma-konsernin tuki tärkeää - Siksi Jussi Halla-ahosta pitää päästä eroon kuten Tony Halmeesta

Timo Soinille on RKP:n ja Sanoma-konsernin tuki tärkeää - Siksi Jussi Halla-ahosta pitää päästä eroon kuten Tony Halmeesta

Toistuu kuin Eläinten vallankumouksessa se mikä on hevosen kohtalo eli teuraaksi ja pois silmistä kun työt on tehty

7.9.2008 Uutinen kertoi: "Perussuomalaisten Timo Soini ei asetu ehdokkaaksi ensi kesän eurovaaleissa" - No miten kävi sen tiedämme

---------------------
Nimimerkki Kokoomusnuori Hommafoorumilla
"Tutkintapyyntö


Pyydän poliisia tutkimaan, syyllistyikö Timo Soini rikoksiin Ylen Pressiklubissa pe 3.4.2009 http://areena.yle.fi/toista?id=2073859 nimittäessään äänestäjiään, erästä kansanryhmää ja eräitä henkilöitä mm. propelipäiksi, höyrypäiksi ja nurkkaan tuijottajiksi. Lisäksi hän väitti, että tämän nurkaan tuijottavan propelijoukon kaikki elämä tapahtuu kottaraispöntössä, mikä supistaa heidän maailmankuvaansa. Hän myös viittasi, että Jussi Halla-aho on paljon fiksumpi kuin propelijoukko, joka häntä seuraa, joka taas sisältää implisiittisen väitteen, että seuraajat olisivat hölmömpiä.


Mahdolliset rikokset:
-Kiihotus kansanryhmää vastaan
-Törkeä kunnianloukkaus
-Uskonrauhan rikkominen


Perusteet:

Jussi Halla-aholaiset, aiemmat perussuomalaisten kannattajat, kutsuvat Halla-ahoa Mestarikseen, mikä on uskonnollinen termi. Halla-aholaisuus voidaankin mieltää uskonnoksi, tai uskonlahkoksi, sekä Jussi Halla-aho pyhänä pidetyksi henkilöksi. Nimittämällä tätä joukkoa edellä mainituin valheellisin termein, syyllistyy Soini sellaiseen uskonrauhan rikkomiseen, joka ei ansaitse sananvapauden suojaa.


Erityisesti Soini keskittää sanomansa Jussi Halla-ahon valitsijamiesyhdistyksen puuhamieheen Juha Mäki-Ketälään sekä yli 2000 kannattajakortin allekirjoittajaan. Kunnianloukkaus on tehty joukkotiedotusvälineitä käyttäen, mikä tekee kunnianloukkauksesta törkeän.
RL 24 Luku 9§ 1 mom: "rikos tehdään joukkotiedotusvälinettä käyttämällä tai muuten toimittamalla tieto tai vihjaus lukuisten ihmisten saataville"


Katson, että monikulttuurikriittiset kansalaiset muodostavat monikulttuurisessa yhteiskunnassa yhteiskuntaa rikastuttavan vähemmistön. Heidän nimittäminen edellä mainituin termein solvaa ja saattaa kiihottaa väkivaltaan tätä vähemmistöä kohtaan. Soinin nimityksien selkeä tarkoitus ja intentio on, että myös muut ajattelisivat edellä mainitusta kansanryhmästä samalla tavalla. Hänen tarkoitus on siis loukata ja solvata ja täten kiihottaa.


Se, että loukkaukset kohdistuvat Soinin oman puolueen kannattajiin, ei tee rikoksista yhtään hyväksyttävämpiä, sillä laki ei tunne määreitä sisä- ja ulkoryhmistä. Siksi oman ryhmänsä ja äänestäjiensä solvaaminen on yhtä kiellettyä kuin ryhmän, johon itse ei kuulu.


Se, ettei Soini ole julkisesti pyytänyt anteeksi solvaustaan, todistaa hänen todella tarkoittaneen sanomaansa.

Yhteystiedot: Omani"

http://hommaforum.org/index.php?topic=4775.0


--------------------
Mitä vittua?
--------
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1671705

Jussi Halla-aho jättää perussuomalaiset
04.04.2009 16:18

Kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho kertoo Facebook-sivuillaan jättävänsä perussuomalaiset. Halla-aho valittiin sitoutumattomana puolueen listalta Helsingin kaupunginvaltuustoon.

"Jussi Halla-aho toteaa propellipäisille kannattajilleen, että PS-juna on mennyt ja uusi juna on liikkeellä", Halla-aho kirjoittaa sivullaan IS:n saamien tietojen mukaan.

Samalla Halla-aho tarjoaa linkin tuoreeseen blogikirjoitukseensa, jossa hän pyytää kannattajiaan lähettämään nimensä keräykseen, jonka tarkoitus on varmistaa hänen eurovaaliehdokkuutensa.

- Kullakin on prioriteettinsa, ja jos ne eivät ole yhteensovitettavissa, on viisaampaa jatkaa erikseen. Turha tässä mitään sodanjulistuksia on jakaa suuntaan tai toiseen.

Järkiavioliitoissa on järkeä vain niin kauan kuin niissä on järkeä. Minulla ei ole mitään PS:ää vastaan, eikä tämä ole minulle arvovaltakysymys, Halla-aho perustelee päätöstään.

Halla-ahon mukaan ainoa tapa vaikuttaa puolueen johdon toimintaan on näyttää vaaleissa, että peli ei vetele.

- PS luottaa kannattajiensa uskollisuuteen kaikissa oloissa, ja jos luottamus osoittautuu oikeutetuksi, sillä ei ole syytä muuttaa linjaansa, Halla-aho kirjoittaa.

Kaupunginvaltuutetun mukaan perussuomalaiset ei halua profiloitua maahanmuuttoasioilla.

- Minun mielestäni jonkun on tässä tilanteessa pakko profiloitua sillä, ja jos PS on väärä hiekkalaatikko, on valittava uusi. Puolue ei saa olla itseisarvo, vielä vähemmän puoluejohdon arvovalta.

Perussuomalaiset ei huolinut Halla-ahoa eurovaaliehdokkaaksi, mikä suututti kaupunginvaltuutetun kannattajat, joita puheenjohtaja Timo Soini kutsui propellipäiksi TV2:n Pressiklubi-ohjelmassa.

SANNA UKKOLA ( Kiimaisen näköinen nainen )

--------------------------
Paluu

http://timo-soini--rkp-ja-sanna-ukkola.blogspot.com/

----------

1 kommentti:

 1. But halloooooo there where the fuck are you. Scared to death by EU I bet. Right. Sarközy screwing yer butt.

  What has happened to this people. Aint what it once was. Forget Suomussalmi. Forget Tolvajärvi. Forget Summa. Forget Taipale. Forget Tali-Ihantala. Remember Viipori and Tienhaara!

  Finns of today, they're all bÖgs.

  Suomi, sinä heista roskapossi.

  russki roskapossi
  russki roskapossi
  russki roskapossi

  Suomi, sinä heista roskapossi.

  russki roskapossi
  russki roskapossi
  russki roskapossi

  Suomi, sinä heista roskapossi.

  russki roskapossi
  russki roskapossi
  russki roskapossi

  Noncommercial advertisement! Just for once: plain honest no nonsense spam making no pretense being something else, with a real FLASH & THUNDER message and a shiny White Knight's quixotic errand. See Window Mirror and find out.

  http://winmir.blogspot.com/See my poetry as well:

  http://singleswingle.blogspot.com/I am not anyone. I am unique.

  - Shy Guy Peter Ingestad, Sweden, secret serial sayonara sucker, Metacatholic Believer, incarnation of Mustafa Kemal Atatürk, soulmate of Corneliu Zelea Codreanu, Alpo Fucking K. Tienhaara Hulk "I Wanna See More Blood" Marttinen's Left hand, saatana, Master of the I Ching Oracle, Judge on Number of the Human Beast, Communist of the New Age, founder of the SSSS, supporter of Camorra, Skoptsy Pamyat, Young Turks, Mara Salvatrucha, Knight Templars, Greenpeace, Vihan Veljet, Sendero Luminoso (FARC is bla-haah bla-haah), Priory of Zion, Garda de Fer and Firman Boys (except for its Peshwagar members (Hell's Angels hang around collectively)), unconnected to Al Qaida, not overt Mossad agent (you can trust me THERE, baby!), born Lund Sweden 25 mars 1951 12:15, Tarot Life Card The Hanged Man (Rider-Waite UB1959, IQ>130 sd15 ref. WAIS III, perkele!

  VastaaPoista

Herää Suomi ja varo monikulttuurisuuden kyytä